Ochrana osobních údajů GDPR www.e-shop.awf.cz

Ochrana osobních údajů GDPR www.e-shop.awf.cz a www.awf.cz

 Správce osobních údajů

Jindřiška Augustinová AWF prodej fólií a pomůcek pro reklamu a design.  Adresa provozovny: Pod Kotlaskou 3, 180 00 Praha 8. Adresa sídla: Pivovarnická 1435/9, 180 00 Praha 8 www.awf.cz, www.e-shop.awf.cz

E-shop www.e-shop.awf.cz a www.awf.cz využívá následující řešení WORDPRESS od poskytovatele hostingu EBOLA Czech s.r.o. www.ebola.cz

V rámci činnosti stránek www.e-shop.awf.cz a www.awf.cz  dochází ke zpracovávání osobních údajů (potenciálních) zákazníků, (potenciálních) obchodních partnerů či (potenciálních) zaměstnanců Společnosti.

Tyto podmínky pro ochranu osobních údajů upravuje technicko-organizační opatření k zajištění ochrany osobních údajů v souladu s platnou a účinnou legislativou v oblasti ochrany osobních údajů, zejména nikoliv však výlučně zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (Předpisy na ochranu osobních údajů), s cílem zajištění zpracování osobních údajů v souladu s touto legislativou a principy, na kterých je vystavěná.

Jaké kontakty zpracováváme

Procházením našich webových stránek můžeme o Vás shromažďovat informace, které mohou obsahovat: datum,  IP adresa, čas vstupu na webovou stránku, informace o vašem internetovém prohlížeči, operačním systému či nastavení vašeho jazyka, geografické polohy, doby setrvání, jaké produkty a stránky prohlížíte. Vše je anonymní a my nemůžeme a ani nezjišťujeme, kdo a která konkrétní osoba na náš web vstupuje.

Zpracováváme COKIES, pokud si jej zapnete a nebo pokud jej máme aktivní. COKIES můžete jednoduše vypnout ve Vašem prohlížeči a přistupovat anonymně, nebo odhlásit na liště u nás.

Pokud používáte mobilní telefon nebo tablet, shromažďujeme informace o operačním systému, data přístupu na naše stránky, návštěvnosti produktů a jednotlivých stránek. Vše zase probíhá anonymně.

Tyto údaje nearchivujeme. Necháváme je uložené u poskytovatele služeb Google a Facebook. Objednávky z e-shopu jsou archivovány na serverech EBOLA Czech s.r.o. www.ebola.cz

Zpracovávat o vás údaje potřebujeme

Vaše údaje potřebujeme pro zpracování a fakturaci objednávek. Odesílání zboží na adresu, reklamace, odesílání nabídek mailem, popřípadě řešení případných právních záležitostí s neplněním „Obchodních podmínek“. Pokud nám svěříte kontaktní údaje, můžete kdykoliv požádat o výmaz, úpravu, nebo aktualizaci a to telefonicky, poštou nebo emailem. Obracet se můžete na telefon 739 566 379, email awf @ awf.cz
Rozsah osobních údajů: email, jméno, název společnosti, telefon, adresa, SPZ a typ automobilu (v případě reklamního polepu). Vaše údaje uchováváme v souladu s platným zákonem a archivujeme pro případnou kontrolu FÚ 10 let.

Co se týká marketingu a zasílání newsletterů, tam používáme pouze email a to s předchozím smluvním povolením (telefon), u stávajícího zákazníka potvrzení mailem. Z odběru reklamních nabídek se můžete jednoduše odhlásit a případně požádat o komletní výmaz. V opačném případě archivujeme email adresu po dobu 10 let. Mail používáme také k nabídkám a marketingovým akcím na Facebooku.

Maximálně se snažíme chránit Vaše osobní údaje. Nepředáváme osobní údaje mimo Evropskou unii. Veškeré zpracování a archivace probíhají na území EU.

O veškerých Vašich údajích a nákupech zachováváme mlčenlivost.

TATO INTERNÍ SMĚRNICE
OCHRANA A ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

nabývá účinnosti dne 22.5.2018

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Cena
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping